16:32 İSLAM DÜNYASI

Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 11 asker yaralandı.

16:29 YAŞAM

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberindeki heyetle birlikte, Tarsus Müftülüğü tarafından Kur'an kursları yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

16:21 İSLAM DÜNYASI

MSB, yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ mensubu 5 kişinin yakalandığını bildirdi.

16:21 İSLAM DÜNYASI

Hırvatistan'da,151 sandalyeli Ulusal Mecliste yapılan oylamada yeni hükümet, milletvekillerinden 61'inin "hayır" oyuna karşı 79 "evet" oyuyla güvenoyu alarak kuruldu.

15:56 İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde "Piyasaya sahte altın sürmeye çalışan" şahıslara yönelik düzenlenen "Ayar-3" operasyonlarında bir sahte altın atölyesinde yaklaşık değeri 50 milyon TL sahte altın ele geçirildi.

15:53 İSLAM DÜNYASI

Avusturya, Birleşmiş Milletler Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) yönelik askıya aldığı desteği yeniden verme kararı aldı.

15:39 İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları, Batı'yı da arkasına alarak ara vermeksizin 7 ayı aşkın bir süredir Gazze'de katliamlar gerçekleştiren siyonist işgal rejimine tepkilerini dile getirmek için bir araya geldi.

15:32 İSLAM DÜNYASI

Suriye'nin Süveyda şehrinde halk, "değişim ve özgürlük" talepleriyle birlikte rejim karşıtı gösterilerini sürdürüyor.

15:11 İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da vatandaş hassasiyetleri ön planda tutularak başıboş hayvanların varlığı, bakımı ve rehabilitasyonu ile birimlerin sorumluluk alanlarını konu alan toplantı gerçekleştirildi.

15:00 İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın yarın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.